torstai 25. syyskuuta 2008

Inspiroidu haaste # 21

Taas inspiroiduin, kun tavoitteena oli käyttää jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja mahdollisesti jopa jotain sinistä! Uutta tässä työssä valokuvan lisäksi huopakiehkura, joka on leikattu uudenkarhealla Sizzix-leikkurilla. Kiitos Äiti!! Lainattua on jopa itse kuva, sillä se on Isäni ottama sekä puhelinluettelosta repäisty karttasivu noin niinkuin muuttolinnuille opastukseksi, että löytävät keväällä perille! Ü Lainattua on myös Lounatuulen laulun sanat, jonka ensimmäinen säe kiertää reunuksilla, jos tarkkoja ollaan... Vanhaa edustaa tuo Basic Greyn papru ja sinistä löytyy sitten vähän kaikkialta.


Itse olen sivuun ihan suht tyytyväinen, vaikka onnistuinkin tunkemaan mukaan kirivirheen eikä alkuperäinen suunnitelmakaan jaksanut kantaa, mutta laitetaan se taiteellisen vapauden piikkiin.

Sitten vaan odotellaan huomista puoltapäivää, jotta näkee uuden haasteen!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill, kuviopaperi Basic Grey, leimat Autumn Leaves ja Inkadinkado, huopaa ja karttasivu puhelinluettelosta sekä Fiskarsin kuviosakset

5 kommenttia:

 1. Jännä sivu! Hyvä idea tuo puhelinluettelon kartan ottaminen mukaan, muuttolinnun ohjeeksi :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kovasti sivusta kokonaisuutena. Siinähän on kaikki kohdallaan.

  VastaaPoista
 3. Rauhallinen, tunnelmallinen sivu.

  VastaaPoista
 4. hieno sivu!!
  ...ja syksyssä ihanaa on tietty myös värit ja villatakit :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä upea. Paljon elementtejä mutta niin hineosti aseteltu. Erittäin tasapainoinen ja mielenkiintoinen sivu!

  VastaaPoista