keskiviikko 22. syyskuuta 2010

C'est la vie

Tää sivu rakentui puhtaasti kuvien ympärille ihanasta ravintolasta, jossa lounastettiin tyttöjen kanssa Tallinnan matkalla. Halusin toistaa sivussa ravintolan art déco -henkeä ja siinä auttoi nää Graphic 45:n paperit. Ilman tätä sivua en olisi varmaan muuten saanut niitä käytetyksi, ne kun ei oo sitä mun ominta juttua....

Sivun sommittelu on yksinkertainen, kuviopaperin ja valokuvien ollessa katseenvangitsijoita. Kuvien alla olevan piparireunan päälle lisäsin vielä tollaisen pitsiboordin, joka antaa kivasti tekstuuria tulematta kuitenkaan liian näkyvästi esiin. Alakulmassa olevat neljä naista edustavat sitten meitä matkaajia!



Tässä vielä vähän lähikuvaa otsikosta, joka on ihan oikeesti olemassa sekä embossatusta tarinointilapusta.


Oon sivuun todella tyytyväinen, vaikka se poikkeaa monella tapaa mun normaaleista sivuista. Vaihtelu on kerta kaikkiaan virkistavää! =) En edes muista milloin olisin viimeksi käyttänyt näin paljon mustaa sivussa!
 
Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Graphic 45; kirjaimet Scenic Route; leimasin Studio Calico; reunuslävistimet Martha Stewart ja EK Success

maanantai 20. syyskuuta 2010

....ja jälkeen

Kiitos kaikille ideoista! Pikkuhelistimen ehdotus sai mut nauramaan ääneen, joten päätin että mun on pakko kokeilla vähän mistiä...


Ja perhoset sai päällensä runsaasti Sticklesiä, kas näin...


Ja näin sivusta tuli kyllä itselle mieluisampi!

Niin ja Marika! Toi mun käyttämä reunuslävistin on tosiaan aikoja sitten Lauran kautta Stampin' Up:lta tilattu, mutta vastaavia saa nykyään myös EK Successilta ja Fiskarsilta.

Toki tän voi tehdä myös ilman uusia vempeleitä. Rei'ittää vaan tavallisella kansiolävistimellä paperin sivun ja sitten rikkoo ympyrät esim. sukkapuikolla, jolloin jäljestä tulee vähän kuin se olisi revitty irti vihosta!

perjantai 17. syyskuuta 2010

niin ei {mun juttu}

Eli sivu Inspiroidu-haasteeseen #124, jossa mentiin epämukavuusalueelle tällä viikolla. Farkkutyttö päätyy sinne hame ja ennen kaikkea mekko päällä...! =/


Sivu lähti tällä kertaa rakentumaan kuviopapereiden pohjalta. Paperi oli sopivan värinen kuvan kanssa ja kun kuvio oli mikä oli, ajattelin tehdä sivusta hieman muistikirjamaisen = olevinaan vihkosta repäisty vasen reuna sekä rypistellyt, kulutetut ja musteella sotketut muut sivut.

Sivu kaipaa mielestäni sitä jotain, näin tää on ehkä pikkaisen valju.... Ajattelin vetäistä perhosten päälle Sticklesiä (kunhan löydän sen pikkuisen purkin ensin jostain...) antamaan vähän kimallusta, en tahdo että rusehtavat perhoset vaatesivulla luovat mielikuvaa koiperhosista yms!! =) Vai mitä mieltä te olette? Mitä lisää? Mitä tilalle?

Tarvikkeet: kartonki Core'dinations; kuviopaperit Cosmo Cricket; kirjaimet American Crafts ja October Afternoon; tarra October Afternoon; leimasin HeroArts; reunusleikkuri Stampin' Up

tiistai 14. syyskuuta 2010

Billnäs

Pientä kesäfiilistelyä sangen romanttisen sivun merkeissä. Eihän sivulla mitään suurta sanomaa ole, mutta välillä on vaan kiva skräpätä kivat kuvat talteen ja näperrellä.... Ja aika näpertelyks tää sivu lopulta menikin! Tuli nimittäin leikeltyä papereita väärän kokoisiksi jne, mutta olipahan materiaalia sitten noita kukkasia varten.


Toi kermanvärinen American Craftsin -paperi on "nurjapuoli" päällä ja sen pinta on tyylitellysti kohokuvioitu. Tykkään lähes aina enemmän kuviopapereiden ns. takapuolesta, ellen sitten molemmista puolista! Kai mä oon vähän nurinkurinen itsekin... Ja kukkiin mun oli pakko tunkea paljon timantteja ja helmiä, kuinkas muuten! =)


Kuvat on tosiaan Billnäsin Kädentaitomessuilta, joissa vierailtiin Äitin kanssa tänä kesänä. Ja miten ihana yllätys olikaan huomata heti halliin astuttuaan, että skräppäys oli niin hyvin edustettuna! Skräpteekissä ja ÖköMökössä oli kiva asioida ja hypistellä ja ehkä vähän ostostella! Muuten itse messut oli ehkä kokenut pienoisen inflaation edelliseen vuoteen verrattuna... Toivottavasti se ei oo pysyvä trendi!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Scenic Route, American Crafts ja October Afternoon; kirjaimet Studio Calico; kuviolävistimet Martha Stewart; paljon blibgblingiä

tiistai 7. syyskuuta 2010

Miten Onni korjataan?

Retorinen kysymys ja sanaleikki meidän Ukosta... Sivu, jota oon suunnitellut jo pitkään muotoutui vihdoin ja viimein valmiiksi sivuksi ja kokonaisiksi ajatuksiksi.


Koko sivu rakentui kuvan ympärille. Värimaailma ei oo sitä tyypillisintä mua, mutta halusin tästä sivusta pehmeän ja rauhallisen, ja siinä mielestäni onnistuinkin. Myös reunojen sotkeminen musteella tuntui tuovan sitä pehmeyttä kokonaisuuteen.

Tarinointilapun ja boordin muodot toistavat toisiaan ja luovat yhtenäistä ilmettä sivuun, jota halusin sitten kuitenkin rikkoa epätasaisesti asetellulla otsikolla saadakseni sivuun sitä pientä särmää.

Se tästä synkistelystä. =)

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit My Mind's Eye, K & Company ja BasicGrey; kirjaimet American Crafts; tarinointilappu JBS; reunusleikkuri EK Success

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kielikylpy

Mua tais Habitaressa purra jonkunsortin inspiraatiokärpänen, sillä perjantaisen visiitin ansiosta (vaikka täysin työpainotteinen vierailu olikin) oli hirmuinen hinku päästä skräppäämään ja useamman sivun lauantaina teinkin!
Tässä niistä ensimmäinen:


Simppeliin sivuun ei oo sen suurempia luomiskertomuksia jaettavaksi. Isoimman osan ajasta käytin papereiden pähkäilyyn, nämä nimittäin päätyivät pöydälle ihan ensimmäisinä, mutta arvoin vaikka kuinka ja kauan olisiko sekaan pitänyt heittää lisää väriä??? Kuten esim. punaista, jota löytyy kuvastakin...

Osa noista Jenni Bowlinin napeista on muuten ihan superpaksuja, ainakin mun makuun, sillä tykkään verrattain lätysköistä sivuista ihan jo säilömisen kannalta. En tiedä olisiko nappeihin pitänyt  lisätä vielä jotkut langat antamaan ilmettä, mutta jäipä sekin sitten tekemättä... =) Koristukset ylipäätään on aika minimissään, sillä toi suurennus kirjavine väreineen on ihan riittävän mahtipontinen.

Tarvikkeet: kartongit Bazzill; kuviopaperit October Afternoon; kirjaimet American Crafts; tarra BasicGrey ja October Afternoon; napit JBS