perjantai 28. toukokuuta 2010

Kuohuviiniä ja Pipareita

Tää sivu valmistui Studio Calicon Sunday Sketchin pohjalta, joka oli mun mielestä kivan erilainen.  Alkuperäiseen luonnokseen tein aika vähän muutoksia, yläreunan piparireunan siirsin sivuun, vaihtelin vähäsen kuvien paikkoja ja pidin sivun hyvin simppelinä, sillä toi kukkapaperi on jo itsessään sangen vaikuttava.

Mua puhuttelee tällä hetkellä ihan huimasti pienet valokuvat, en tiedä miksi! Ehkä ne on sitä vaihtelua, kun niin paljon on tullut tehtyä sivuja perus "kymppi kertaa viistoista" -kuvilla...




Tarvikkeet: kartonki ja kuvioapaperit American Crafts; kirjaimet Pink Paislee; tarinointilappu Cosmo Cricket

Tänä viikonloppuna vietän rauhallisia iltoja yksin kotona vain kauniit paperit seuranani... Ja voi että meillä on ollut hauskaa! =) Jo kaksi valmistunutta sivua tänä iltana, aika jees!!

tiistai 25. toukokuuta 2010

Perhonen lentää liihottaa...

Ystäväpariskunnan häitä juhlittiin viikonloppuna ja tein heille tällaisen keväisen kortin, jossa toistui häiden väriteema.


Kortista tuli ainakin itselle tosi mieluinen ja mielessä pyöriikin jo idea, että scrapbook-sivun voisi koristella myös tällaisella perhosröykkiöllä... Joskus enemmän on enemmän, i think! =)

Tässä vielä vähän lähikuvaa....


Tarvikkeet:  kartonki Bazzill; kuviopaperit Cosmo Cricket ja BasicGrey; kuviolävistimet Martha Stewart; timantit ja helmet Prima

torstai 20. toukokuuta 2010

Viirejä siellä, viirejä täällä!

Viirejä on tällä hetkellä IHAN JOKA PAIKASSA!!! Ei taida olla scrapbook-valmistajaa, jolla ei ole viirejä muodossa jos toisessa, joten onhan niitä omiinkin kaappeihin eksynyt. Tavallaan olen niihin jo täysin kyllästynyt, vaikka pidänkin niiden leikkimielisestä tunnelmasta... Päätin kuitenkin osallistua PaperiPerjantai-haasteeseen, jossa tuli käyttää viirejä!



Mun mielestä viirit sopi tän sivun aiheeseen, jossa ihana pikkumies keinuu kohti korkeuksia! =)Viiri oli aluksi ihan yksinään vasemmassa yläkulmassa ja näytti siellä jotenkin, no... yksinäiseltä. Sitten etsin käsiini erilaisia pilvipapereita ja aloin leikellä ja kasata niitä isoksi rykelmäksi! Ja hattarat oikein vaati kirjoittamaan tarinoinnin niihin! Ja kun tarinointi sijoittui pilviin, jäi alkuperäisen suunnitelman mukainen paikka kuvarivistön jatkeena jotenkin, no.. tyhjäksi! =)

Niin, että onko tää tyylitelty, tyhjää tilaa hyödyntävä sivu vai vaan jotenkin tyhjä sivu??? Ehkä aika näyttää mitä tuumin tästä sivusta!?! =) Jokatapauksessa oli hauskaa tehdä tällainen reipas, poikamainen sivu! Ja osallistua viirimaniaan!

Tarvikkeet: kuviopaperit Scenic Route, My Little Shoebox ja Sassafrass Lass; kirjaimet Pink Paislee; tarrat Sassafrass Lass ja October Afternoon

torstai 13. toukokuuta 2010

Kahvitupa Bemböle

Sivut huhtikuun PageMapsien parissa jatkuvat! Ja tää luonnos saattaa hyvinkin olla mun suosikki näistä ja ihka ensimmäinen letteriaukeama!




Sivun kuvauksen jälkeen revin pois ton oikeassa yläkulmassa olevan siniraidallisen paperisuikaleen ja korvasin sen kirkkaanpunaisella pilkkunauhalla, jonka rypytin paikoilleen. En jaksanut enää kuvata sivua uudestaan, mutta uskokaa, että sivu sai ihan erilaista ryhtiä kun punaista löytyy tehosteena vähän enemmänkin! =D

Muuta ihmeempää kerrottavaa ei tästä sivusta olekaan... Paitsi ehkä se, että oon ihan ihastunut näihin uusiin October Afternoonin papereihin! <3 Enkä oo varmaan koskaan aikaisemmin saanut käytettyä noin monta b-kirjainta otsikkoon!!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit October Afternoon; kirjaimet American Crafts ja Cosmo Cricket; rubonsit BasicGrey ja Hambly Screenprints; tarinointilappu Jenni Bowlin Studio

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Julie & Julia

Lauran projekti tehdä huhtikuun PageMapseja sai mutkin innostumaan! Niinpä kävin tuumasta toimeen ja tässä on ensimmäinen sivu:



Mulla ei oo ollut kovinkaan luova olo sairastellessa, mutta oli PAKKO saada tehdä jotain, ettei pää olis ihan kokonaan haljennut! Siispä olen tehnyt sivuni aika orjallisesti alkuperäisen luonnoksen mukaan, joka oli siis tällainen:


Eniten tässä luonnoksessa puhutteli mua juuri toi rinkula, joka ilahduttaa kovasti mun silmää, mutta jota tuskin olisin ilman tätä luonnosta tullut käyttäneeksi. Luonnossa toi rinkula tuo kivaa kolmiuloitteisuutta sivuun ja tuutte varmasti näkemään tätä "tekniikkaa" myös tulevaisuudessa mun sivuissa! Niin ja tulinpa käyttäneeksi myös kukkia, taas...! Hieman pelottavaa! :D Valmiissa sivussa itseäni miellyttää ehkä eniten värimaailma, joka korostaa kivasti valokuvia.

Tarvikkeet: kartonki  ja kirjaimet American Crafts; kuviopaperit October Afternoon, Pink Paislee, American Crafts ja BasicGrey; kukat ja lehdet Prima; helmet ja timantit KaiserCraft; chipboard rinkula Technique Tuesday

maanantai 3. toukokuuta 2010

5,99€

Ihan ensiksi tahdon sanoa teille kaikille ISO KIITOS kaikista ihanista kommenteista, joita olette jättäneet! Ne saa vaan niin hyvälle tuulelle! =) Hyvälle tuulelle sai myös loma, joka oli ihan paras! Oli jopa kiva mennä töihin tänään kun oli tullut lomailtua niin hyvin...!

Kuten luvattua, tällä samaisella asettelulla syntyi toinenkin sivu... Mitä sitä pyörää uudestaan keksimään!?! Ihan vain yksinkertainen sivu, jolla on tallennuttu paljon keskustelua herättänyt jäätölämaku! Tää herkku taitaa kuitenkin kesän lähestyessä päästä jäähylle, kun jätskialtaat tuntuu oikein tursuavan kaikkia ihanan kuuloisia uutuuksia ja niitä kaikkiahan on tietenkin maistettava...  =)

Musta on hauska sisällyttää eri asioiden hintatietoja sivuihin, voipa sitten myöhemmin elämässä ihmetellä ja kummastella mitä mikäkin maksoi silloin joskus... Harrastaako kukaan muu vastaavaa?



Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit BasicGrey, Studio Calico ja Sassafras Lass; kirjaimet American Crafts; huopakoriste Sassafras Lass